Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Met veel invallers spelende SPV ’81 hield middenmoter Kamerik op een 1-1 gelijkspel.

Onbekend

Binnen vijf minuten stonden de Polsbroekenaren op voorsprong. Bastiaan van Dijk passte op de sprintende Jan Doeland, die met een voorzet op maat, Remco van Wijngaarden bereikte. De invalspits uit het derde van SPV schoot de bal keihard tegen de touwen. SPV liet zich daarna wat terug zakken en liet de thuisploeg komen. Enkele kansen konden vroegtijdig in de kiem worden gesmoord. In de tweede helft was er weer een grote kans voor de SPV-spits, maar kwam helaas ten val voordat hij kon schieten. Daarna was het Kamerik dat de wedstrijd dicteerde. De Polsbroekse defensie hield onder leiding van Jan de Ruiter lange tijd stand. Het was in de 75ste minuut dat een Kameriker middels een kopbal de score weer in evenwicht bracht. Het debuut in het eerste van SPV ’81 voor de A-spits Nick Mol was in deze fase even een hoogtepuntje. Enkele aanvallende impulsen bracht Jan Doeland dichtbij de winnende treffer. Kamerik ging in de laatste tien minuten voor de volle winst. SPV-doelman Johan de Vos lag letterlijk onder spervuur maar wist zijn doel verder “schoon” te houden. Het bleef bij een puntendeling tussen twee gehavende ploegen. Een knappe prestatie met de beschikbare spelers en een overwinning zou een gestolen zege zijn geweest aldus SPV-trainer Alblas.