Datum

14 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Het is wederom SPV niet gelukt om eerste punten thuis te houden, het was na negentig minuten en veel strijd Kamerik die met de overwinning huiswaarts ging. Het begin van de wedstrijd was volledig in balans met twee ploegen die een klein verschil in punten op de ranglijst hadden. Met kansen over en weer waarin zelfs een onderkant van een doellat niet werd geschuwd waren het de bezoekers die na ruim een half uur wedstrijd, de score opende. Vervolgens waren het de groen-witte die na de thee middels een strafschop de stand weer gelijk trokken. Een tackle op Jan Doeland in de zestien werd ‘beloond’ met een strafschop die de spits zelf wist te verzilveren, 1-1. Toen na ruim een uur spelen Kamerik weer op voorsprong kwam leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Diverse mogelijkheden stapelde zich op om een gelijkmaker te scoren maar het ontbrak SPV aan schot en daadkracht. Enkele kopkansen en mogelijkheden om te schieten bleven onbeloond. Een onfortuinlijk slippertje van SPV-doelman Tim Sluis besliste met nog tien minuten op de klok de wedstrijd. Groot was de opluchting bij de bezoekers uit Kamerik na het laatste fluitsignaal, een gevoel waar de Polsbroekers nog even op moeten wachten.