Datum

12 mei 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Onder stralende weersomstandigheden werd op zaterdag 12 mei het keldergevecht met Sportief uit Woerdens Verlaat gespeeld. Door gebrek aan voldoende kwaliteit was het absoluut een voetbalstrijd maar wel één waarin de sportiviteit zeker voorop stond. Grote verschuivingen op de ranglijst waren niet meer mogelijk maar verliezen wil toch niemand. Toen na negen minuten Sportief de score opende brak er een kansenregen aan waar beide ploegen niet van profiteerde. Zelf toen de bal voor de gelijkmaker de doellijn toucheerde wist spits Sander Koolwijk hem niet te beroeren. Vervolgens was het andermaal het bezoekende team dat met behulp van de ongelukkige keeper van SPV de 0-2 maakte. Een opstuitende bal op het droge, harde veld was voor Johan de Vos niet snel genoeg te controleren met een doelpunt tot gevolg. Na de thee kwam een aanvallender SPV ten velde, enkele aanvallen met een doelpunt via een kopbal van Sander Koolwijk te gevolge, 1-2. Op zoek naar de gelijkmaker liet de thuisploeg in de verdediging wel wat steken vallen maar wisten de counters lange tijd af te slaan. Het duurde tot de blessuretijd voor Sportief de einduitslag van 1-3 liet aantekenen, een uitslag waar iedereen mee kon leven.