Datum

7 april 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Kansloos ging de ploeg uit Polsbroek ten onder in de wedstrijd tegen de ploeg met kampioens-aspiraties uit Aarlanderveen. Met een gehavend team betrad SPV ’81 de zichtbaar slechte grasmat bij de voetbalvereniging Aarlanderveen in het gelijknamige dorp. Toen na tien minuten op ongelukkige wijze, een van richting veranderd schot het eerste doelpunt aantekende leek er nog niet veel aan de hand. Een schot op de paal door Ivo Sluijs, had enkele minuten later de wedstrijd een heel ander verloop kunnen bieden, een doelpunt bleef uit. Toen Aarlanderveen na enkele snelle counters en een kopbal uit een hoekschop de ruststand van 3-0 lieten opmaken leek de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. Toen na de thee enkele kansen voor de bezoekers met daarin één op één situaties voor de keeper van de gastploeg niet verzilvert werden, leek een flinke uitslag niet uitgesloten. Kwaliteit en conditie bleek de bottelnek te worden voor SPV. Met strijd hoog in het vaandel was het geen wedstrijd waarin schoonheid uitblonk. Een doelpuntenreeks tot de 85ste minuut bracht de stand op 7-0. De welverdiende eretreffer enkele minuten voor het fluitsignaal door Ivo Sluijs was meer dan verdiend voor een ploeg die letterlijk en figuurlijk strijdend ten onder was gegaan.