30 september 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

SPV’81 – Aarlanderveen  1 – 4

Ook in de tweede wedstrijd van de competitie 2017-2018 lukte het SPV niet om de eerste punten te vergaren. Een met zes nieuwe spelers versterkt Aarlanderveen liet weinig aan ruimte over voor de thuisploeg om enige rol van betekenis te spelen. Na de volledige speeltijd stond het scorebord op 1-4 en had gezien de gemiste kansen een veelvoud kunnen zijn. Het waren de bezoekers die vanaf de aftrap het initiatief namen en met veel beter veldspel met regelmaat voor de goalie van SPV verschenen. Een ruststand van 0-2 was een juiste afspiegeling van de wedstrijd tot dan toe. Na de thee en tien minuten voetbal verscheen de 0-3 op het bord en leek de wedstrijd wel gespeeld. Toen de bal enkele minuten later vanaf elf meter door SPV-spits Jan Doeland in het doel geschoten werd leek het toch nog even een wedstrijd te worden, 1-3. Dit had het kantelpunt in de wedstrijd kunnen zijn als een daaropvolgend afstandsschot niet op de paal maar in het net had beland. Om alle twijfel weg te nemen ging bij Aarlanderveen het gas er nog even op en werd door goed samenspel van de voorste linie de eindstand na een uur voetbal alvast genoteerd. Enkele diverse kansen voor beide ploegen had de eindstand behoorlijk kunnen verstoren maar dat gebeurde niet en na het laatste fluitsignaal van de arbiter M.O. Kuil eindigde een sportieve maar oneerlijke strijd.