SPV '81 1 - Gouda 1 - https://www.spv81.nl/

SPV '81 1 - Gouda 1

SPV '81 1

1 - 5

Gouda 1

Competitie

4e klasse B

Datum

30 maart 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

SPV’81 – Gouda 1-5. 

 

Gouda was de eerste 20 minuten sterker, zonder dat dit tot grote en uitgespeelde kansen leidde. In de 20e minuut echter glipte Daan de Heer over links door de verdediging van de thuisploeg en scoorde met een lob; 0-1. Er kwamen er meer kansen. In de 31e minuut kopte Mike van Dam de bal uit een corner hard op doel, maar stond doelman Both pal. In de 35e minuut ging Issam el Bouazatti er op rechts vandoor, maar gleed uit. In zijn val tikte hij nog wel de bal aan langs de op het verkeerde been staande Both; 0-2. Een minuut later werd Hassan over rechts weggestuurd. Hij wachtte even de verdedigers op en schoot hard en laag in de rechterhoek; 0-3.

Na de hervatting veranderde er weinig. In de 57e minuut kregen de Polsbroekers na een handsbal van verdediger Tang een strafschop toegekend. Aanvoerder Martijn de Heer kweet zich van zijn taak; 1-3.

Nog geen 3 minuten later was het 1-4, nadat de bal uit een hoekschop voor de voeten van Kapteijn belandde. Na 63 minuten spelen kreeg SPV nog een kans, maar deze werd door Thomas Spelt om zeep geholpen. De gebroeders Ouahabi waren verantwoordelijk voor de uiteindelijke eindstand. Zij bereidden de laatste treffer voor die op naam kwam van topscorer Daan de Heer; 1-5. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!