Datum

13 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

In een spannende wedstrijd wist SPV’81 op zaterdag 13 oktober de eerste zege te boeken in de huidige competitie. De wedstrijd tegen de nieuwkomer in de zaterdagcompetitie, Bodegraven, eindigde na 90 minuten in 1-4. Het was al in de 9e minuut dat Sander Koolwijk de verdediging van Bodegraven wist te verrassen met zijn snelheid en de 0-1 aantekende. Toen 5 minuten later een miscommunicatie in de verdediging van Bodegraven door Aris van der Vlist werd afgestraft, stond na 15 minuten voetbal het scorebord al op 0-2. Was dit de voorbode voor een monsteruitslag of zal het tij nog keren?

Op slag van thee in de 44e minuut wist Bodegraven alsnog de aansluiting te vinden middels een haarscherpe counter, 1-2. Aangezien de Polsbroekers nog puntloos waren en de thuisploeg de punten graag thuis wilde houden, beloofde het nog een mooie 2e helft te worden.

Met veel kansen over en weer, was het uiteindelijk de invaller Thomas Spelt die in de 74e minuut de ommekeer in de wedstrijd bracht na een uitgespeelde aanval (1-3). De scheidsrechter Remko Roest floot een uitstekende wedstrijd ondanks dat hij door veelal verbaal geweld 6 gele kaarten moest uitdelen aan de Borft-tenaren. Toen na 90 minuten Niek de Wit, na een assist van invaller Bastiaan van Dijk, de 1-4 maakte, behoefte er geen aftrap meer genomen te worden. De eerste winstpartij was een feit en meer dan verdiend.