Datum

16 februari 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Een geflatteerde overwinning was de meest gehoorde uitspraak na de wedstrijd van het vlaggenschip tegen de bezoekers uit Woerdens Verlaat. In een wedstrijd waarin de thuisploeg met de thee al op voorspong had moeten staan, was de realiteit zo anders. Ondanks het betere in het spel van SPV was het toch Sportief die in de 23ste minuut na een zeer dubieus buitenspeldoelpunt de 0-1 aantekende. Enkele minuten later kroop SPV echt door het oog van de naald met een rollertje die zomaar de stand had kunnen verdubbelen maar net naast ging. Enkele kansen tot scoren werden door de groen-witten niet benut en na de thee werd het niet echt anders. Toen na 75 minuten voetbal de 0-2 viel gingen de schouders bij de meeste jongens al hangen met nog twee doelpunten tot gevolg. Het mag wel weer een deceptie genoemd worden dat de thuisploeg ondanks het betere spel weer met lege handen stond. Het geduld van de ploeg wordt al veel wedstrijden op de proef gesteld, maar als je maar lang genoeg tegen de stroom inzwemt kom je er wel sterker uit!