Hornes, R.S.

Accommodatie

Onbekend

Sportief – SPV’81  2-1  29 april 2017

Een slap begin van SPV in de wedstrijd tegen Sportief uit Noorden werd al binnen enkele minuten afgestraft met een doelpunt door de thuisploeg. Na een schot op de paal in de eerste minuut was het in de derde minuut, na geklungel in de defensie van de groenen uit Polsbroek, al rap 1-0. Nog niet geheel ontwaakt bood SPV diverse mogelijkheden aan Sportief om het verschil te verdubbelen. Toch duurde het nog tot de 20ste minuut voordat Sportief één van de opgelegde kansen wist te verzilveren, 2-0. Dat het vanaf dat moment een echte wedstrijd werd kwam doordat er twee ploegen waren die aanvallend bleven voetballen. Ook SPV creëerde kansen en met een bescheiden voorsprong van de thuisploeg werd de thee gehaald. Onveranderd starten beide ploegen na de onderbreking en de kansen stapelde zich op. Toen na een uur voetballen Martijn Hakkenberg de echte aansluittreffer maakte ontstak hij daarbij tegelijk een beetje extra vuur bij de gastploeg. Van een echte vlam in de pan was geen sprake mede door de prima fluitende scheidsrechter R.S. Hornes. Enkele mogelijkheden om nog een puntje mee te nemen naar Polsbroek lieten de SPV-ers liggen en gezien het spelverloop en krachtsverschil was de 2-1 eindstand voor Sportief, geheel verdiend.