Diest, T. van

Accommodatie

Onbekend

Aarlanderveen – SPV’81  3 – 2   13 mei 2017

De laatste wedstrijd in de 4e klasse, poule C tussen Aarlanderveen en SPV’81 werd door een strafschop in de 86ste minuut met 3-2 in het voordeel van de thuisclub beslist. Het was Jesse Kwakkenbos die in de eerste minuut de score opende door een voorgegeven bal met zijn knie in het doel te stoten, 0-1. Een geschrokken Aarlanderveen had een klein half uur en veel mazzel nodig om de gelijkmaker op het bord te krijgen. Een afstandsschot wat eindigde in een rollertje zocht zijn eigen weg tussen de benen van SPV-doelman Johan de Vos door en passeerde tergend langzaam de doellijn, 1-1. Een foutje van de anders altijd goed spelende goalie van de bezoekers gaf de thuisploeg een extra boost en wisten enige minuten voor rust de voorsprong te pakken, 2-1. Toen in de zeventigste minuut Christian de Vos de sluitpost van Aarlanderveen wist te omzeilen en de 2-2 scoorde was een puntendeling het vooruitzicht. Toen Tjardy Verkerk na verbaal geweld richting de scheidsrechter met twee maal geel dus rood van het veld moest wist SPV dat het nog een lastige slotfase zou worden. Het was de clubtopscoorder van Aarlanderveen Jorn Poelwijk die ook in de 86ste minuut het net van de groenen uit Polsbroek wist te bollen middels een verkregen strafschop en maakte hiermee een hattrick en bracht de eindstand op 3-2.