28 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

SPV ’81 – Woubrugge  3 – 5

Met een eindstand van 3-5 tegen Woubrugge eindigde de thuiswedstrijd voor SPV met een behoorlijke teleurstelling voor de zo hard werkende ploeg uit Polsbroek. Het was in de beginfase een gelijkwaardige wedstrijd met kansen voor beide ploegen. Met een doelpunt in de 11de minuut voor Woubrugge en een gelijkmaker enkele minuten later (strafschop door Jan Doeland) voor SPV, leek de wedstrijd redelijk in balans. Toen rond de twintig minuten voetbal de bezoekers er in rap tempo twee doelpunten scoorden, wist de thuisploeg dat het een lastige wedstrijd zou worden. Na de thee en met 1-3 op het scorebord kwamen er diverse serieuze kansen om het nog een wedstrijd te laten worden, maar SPV verzaakte deze te verzilveren. Het waren de twee doelpunten voor Woubrugge waardoor alle illusies op een puntendeling verdampte, 1-5. Een wellicht te laat ingezette offensief maakte de stand iets dragelijker voor de Polsbroekers. Rond de tachtig minuten voetballen was het wederom Jan Doeland middels een strafschop en vervolgens Ivo Sluijs met een prachtig indraaiende vrije trap die de stand uiteindelijk op een 3-5 brachten. De uitstekend fluitende official hr. J.C. Hoogerbrugge constateerde na afloop dat er nog weinig wedstrijden waren geweest waarin zijn stappenteller zo hoog eindigde. Hierbij bevestigde hij de mening van de objectieve kijkers dat het een echte kansrijke wedstrijd was.