Oproep Vrijwilligers - https://www.spv81.nl/

Oproep Vrijwilligers

Oproep Vrijwilligers
Beste leden, ouders, verzorgers en alle anderen die SPV '81 een warm hart toedragen,

Door het schrijven van dit stukje willen we er als club nog eens op wijzen, hoe belangrijk vrijwilligers voor ons zijn. Van het trainen en begeleiden van de jeugd, het inschenken van de limonade, tot het helpen achter de bar; het moet toch allemaal maar gebeuren! We willen dan ook alle vrijwilligers bedanken voor de tomeloze inzet. Zonder jullie geen club! Toch zijn er nog genoeg kleine vrijwilligerstaken te vervullen. Daarom doen we dan ook een beroep op iedereen die SPV '81 een warm hart toedraagt.

Vele Handen... 
SPV '81 heeft als actieve voetbalvereniging continu vrijwilligers nodig. Vanuit het bestuur wordt voortdurend gezocht naar mensen die bereid zijn, in welke vorm dan ook, een bijdrage te leveren aan het functioneren van onze vereniging. Niet alleen omdat dat noodzakelijk is om een vereniging als SPV ‘81 draaiende te houden, maar ook omdat vrijwilligers uiteindelijk een belangrijk deel van het verenigingsleven bepalen. Kortom, het is niet alleen noodzakelijk, maar vooral ook leuk om samen met een aantal mensen SPV '81 vooruit te stuwen! Vanzelfsprekend zijn we ook blij met iedereen (jong en oud) die bereid is om een deel van zijn of haar vrije tijd in het plezier van zijn of haar kind en/of de andere kinderen te investeren. Wij kunnen u verzekeren dat het een waardevolle investering is.

Welke behoefte aan vrijwilligers heeft SPV ‘81?
- Clubscheidsrechters zowel voor de junioren en de senioren.
- Barmedewerkers.
- Handige mensen voor kleine klusjes.

Belangstelling?
Heeft U belangstelling om eens te praten over of SPV '81 Uw kennis en inzet kan gebruiken en of dat voor U de moeite waard is?Neem dan contact op met iemand van het bestuur! Dus twijfel niet en meld je aan!

We hebben toch allemaal een groen-wit hart!?
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!