Sponsor worden - https://www.spv81.nl/

Sponsor worden

Wordt U en/of uw bedrijf één van de belangrijkste pijlers van SPV '81?

De Sportvereniging Polsbroek Vlist is op 1 mei 1981 opgericht door een groep vrijwilligers (ook zo’n belangrijke pijler) die vond dat het tijd werd voor een eigen voetbalvereniging voor de woonkernen Vlist en Polsbroek om zo de mensen daar, en voornamelijk de jeugd, de mogelijkheid van het beoefenen van de voetbalsport te bieden. Ook nu, jaren later, is dit nog steeds de hoofddoelstelling. De vereniging bestaat uit meer dan 180 leden (ook een belangrijke pijler) en kenmerkend is dat (bestuurs-) leden van het eerste uur nog steeds actief voor de vereniging zijn, en zelfs enkele hiervan nog steeds voetballen. Ook zijn er vanaf 2003 zeer enthousiaste voetballende meisjes/dames actief zodat wij ook deze doelgroep de kans kunnen bieden de voetbalsport in de eigen omgeving uit te oefenen. Voor ieder nieuw seizoen melden zich nieuwe seniorleden aan om bij onze club te komen voetballen met redenen als “een gezellige en sfeervolle, gemoedelijke club” (ook een belangrijke pijler).

En ons SPV '81 heeft nieuwe sponsors nodig!

De vereniging  heeft enige jaren geleden ook een tweede (jeugd) veld en een trainingskunstgrasveld kunnen realiseren. Met een minimale subsidie vanuit de gemeente zijn er ook twee kleedkamers aangebouwd en is de nieuwe bestuurskamer bovenop de kantine aangebouwd. Mede door inzet van de vele vrijwilligers hebben we dit kunnen realiseren. Met name voor onze (aankomende) jeugd is het belangrijk dat onze vereniging gezond is en blijft. Bedrijven zijn in Polsbroek, wat toch een kleine kern is, redelijk dun bezaaid dus als vereniging kunnen we alle steun gebruiken, in welke vorm dan ook.
Ons 1ste elftal draait redelijk mee in de 4de klasse van de KNVB en de doelstelling is toch om in de komende jaren uit te kijken naar kansen op een hogere klasse. Deze hoop op een ambitieuze en sportieve toekomst is gebaseerd op een sterk bestuur, aankomend talent en een enthousiaste groep vrijwilligers. Ondanks het zuinige beleid van de penningmeester staat de financiële positie van de vereniging onder druk door zaken van overheidswege opgelegd en stijging van de kosten. Wij hebben natuurlijk onze baten uit o.a. contributie, subsidie e.d., maar de lasten zijn helaas altijd hoger. Wij willen graag een gezonde vereniging zijn en blijven, maar zonder steun van sponsors (ook een zeer belangrijke pijler) is dit onmogelijk. Hieronder krijgt u een overzicht hoe u ook één van de belangrijkste pijlers van SPV '81 kunt worden:

Sponsormogelijkheden
 
Reclamebord
Kosten eenmalig:              € 150,00/€ 200,00 afhankelijk van kleurgebruik voor het maken van het reclamebord.
Afmetingen:                      61 cm hoog en 255 cm breed. Materiaal trespa (dikte: 6mm).
                                          (Het reclamebord kan ook in eigen beheer gemaakt worden, dan geen eenmalige kosten).
 
Sta-kosten per jaar:          € 250,00
 
Shirt Sponsor:
Kosten voor de aanschaf en bedrukking van kleding door sponsor.
Minimaal vervangen van kleding 1x in de 4 jaar.
Per elftal 15x spelers tenue met groen shirt met nr. + sponsornaam, witte korte broek en groen/witte sokken en 1x keepers tenue + handschoenen.
(De kleding dient te voldoen aan het kledingprotocol opgesteld door het bestuur.)
 
Bal/Wedstrijd Sponsor
Wedstrijdballen voor de thuiswedstrijden van het 1e elftal.
Kosten eenmalig:              € 50,00 per bal/per seizoen
De namen van de bal sponsoren worden prominent in de kantine van SPV tijdens het seizoen gepresenteerd.

Vrienden van SPV '81
Deze club mensen is in het verleden ontstaan met als doelstelling toch iets extra te kunnen doen voor onze club. Denk bijvoorbeeld aan statafels, kinderspeelplaats, bakplaat, bijdrage in voetbalkooi, enz.,enz. Als je hier een jaarlijkse bijdrage van € 30,00 aan overmaakt, staat je naam in de kantine op een plaquette gegraveerd.
 
Stille Sponsor / Donateur
Voor mensen die de club SPV een warm hart toedragen, maar hiervoor niet op de voorgrond willen treden. Iedere gift is van harte welkom en wordt ten zeerste gewaardeerd. Ook deelname in speciale projecten en activiteiten is uiteraard in optie!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Theo Sangers 06-12219741
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!