Datum

18 november 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

Wederom krijgt SPV de spreekwoordelijke deksel op de neus na negentig minuten voetbal. Het verliest met 1-4 van een matig spelend SIVEO. De wedstrijd duurde eigenlijk maar 30 minuten, met twee doelpunten in de negenentwintigste en dertigste minuut was de spanning er eigenlijk wel vanaf. Met diverse kansen voor beide ploegen was het de ploeg uit Zegveld die wel in staat bleek te scoren. Het missen van een echte afmaker bij de groen-witte werd de ploeg ook ditmaal fataal. De voortzetting na de thee, was mede door de slechte weersomstandigheden nauwelijks het aanzien waard. Zowel de thuis- als gastploeg bleven ver onder hun niveau en het was geen verrassing dat er nog wel enkele doelpunten zouden vallen voor de meest gelukkige ploeg. Met nog twee doelpunten voor SIVEO kwam de stand op 0-4 en was het slechts wachten op het eindsignaal. Nadat  Rens Wiltenburg de eer nog wist te redden met een doelpunt, 1-4, kwam het laatste fluitje als een bevrijding. Het ontbreken van de juiste beleving en het gemis van scorend vermogen is voor de ploeg uit Polsbroek “de achilleshiel”. Met de wedstrijd van volgende week tegen Sportief krijgt SPV de laatste strohalm om zich nog uit het moeras te trekken en het voetbal weer de glans te geven die het verdiend.