Datum

6 april 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

De midweekse inhaalwedstrijd uit tegen WDS werd met 2-0 verloren. Nu stonden de mannen van Alblas tegenover Siveo’60 uit Zegveld dat toch nog iets van het seizoen probeerde te maken. De bezoekers kenden een goede start en het was aan doelman Jeroen Both te danken dat SPV niet op een achterstand kwam. Hij verrichte reddingen die het predicaat ‘fraai’ verdienden. Het werkte inspirerend op de overige tien. De gasten kwamen aan de leiding door een doelpunt van clubtopscorer Gerwin Verlaan, maar de gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Het slachtoffer van een overtreding die goed was voor een strafschop benutte het buitenkansje; 1-0 door aanvoerder Martijn de Heer. Op de grasmat ontwikkelde zich een gelijk opgaande strijd, maar SPV kon niet voorkomen dat de thee de gasten beter smaakte. Voor rust werd het nog 1-2 en had SPV’er Ivo Sluijs bepaald pech toen zijn inzet van de doellijn werd gehaald. Een snelle treffer van de Zegvelders bracht de stand binnen de minuut weer in onbalans; 1-3.  SPV verteerde deze tegenvaller echter wonderwel en wist zich door doelpunten van Martijn de Heer en Thomas Spelt naast Siveo te knokken; 3-3. Siveo bepaalde uiteindelijk de eindstand op 3-4 door Mike van der Steen. Weer een nederlaag met slechts een doelpunt verschil; nummer acht!