Scheidsrechter

Fokker, J.

Accommodatie

Onbekend

Na een eerste helft die volledig in balans was namen de gasten uit Noorden in de tweede helft het heft in handen en wisten uiteindelijk toch nog drie keer te scoren. De start van de wedstrijd was voor beide ploegen gedreven, geconcentreerd en ook volop in de aanval met nog geen echte doelrijpe kansen. Toen na de halve wedstrijd met 0 - 0 de thee werd geconsumeerd kon het nog alle kanten op. Het vervolg van de wedstrijd liet een nog meer aanvallend NSV zien. Dat de ploeg die het eerste zou scoren ook de wedstrijd naar zich toe zal trekken was voor vele aanwezigen een voldongen feit.  Het was in de 52ste minuut een onfortuinlijk doelpunt middels een van richting veranderd schot van de NSV-spits. Dat schot schampte Jesse Kwakkenbos en liet keeper Johan de Vos kansloos, 0-1. Het met iets meer bluf en lef spelende SPV creëerde maar mondjesmaat enkele kansen maar tot een doelpunt kwam het maar niet. Toen in de 64ste minuut het tweede doelpunt voor NSV viel leek het pleit beslecht en de wedstrijd in voordeel van de gastploeg bijzonder dichtbij. Een derde doelpunt in de tachtigste minuut gooide de wedstrijd volledig in het slot.